Montag, 3. Juli 2017

Politie haalt opblaaspoppen uit etalage van Fish & Chips

(GvA) Antwerpen - De politie heeft zaterdag de etalage van Fish & Chips aan de Kammenstraat in Antwerpen laten ontruimen. Voor de solden waren er opblaaspoppen in de etalage gezet en dat vond de politie in strijd met de goede zeden.
Fish & Chips is een modezaak die zich vooral op jongeren richt en wel vaker uitpakt met opvallende etalages. Onder het motto ‘Sex Sells’ werden er opblaaspoppen getoond. Sommige stonden rechtop in de etalage, andere poppen waren iets explicieter in hun doen en laten.
Lang heeft de opmerkelijke etalage niet standgehouden. Op last van de politie werden de poppen verwijderd wegens aanstootgevend. De rubberen dames en heren werden afgevoerd naar de opslagplaats van de winkel.
Geen klachten
Bij Fish & Chips reageerde men zondag lacherig en verbaasd. Niemand van het personeel wilde de zaak opblazen.
“We hebben geen klachten gekregen van klanten of voorbijgangers dat onze etalage aanstootgevend was. De opblaaspoppen waren een statement. Want je kunt toch moeilijk ontkennen dat seks verkoopt. Dat was dan ook de boodschap die we wilden brengen”, aldus een medewerker.
Toen de gewraakte poppen verdwenen waren, liet Fish & Chips een geschreven boodschap achter in de etalage. “We hadden een leuke etalage, maar van de politie moest ze weg”, staat er te lezen. En zo slaagt Fish & Chips er alsnog in om op een eigenzinnige manier reclame te maken voor de solden.

http://www.gva.be/cnt/dmf20170703_02954103/politie-haalt-opblaaspoppen-uit-etalage-van-fish-chips  Nashenka zegt: Een wel eigenaardige vorm van reklame die pas interessant wordt door het optreden van de politie (“De politie van Antwerpen begin er maar eens aan”) Wie toch de gewraakte opblaaspoppen wil zien opent bovenstaande link  Wij houden het hier proper, U toch ook? (Lach)


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen